SERVICII COMPANII

Servicii de producție video pentru companii și afaceri din România

Oferim servicii foto/video pentru companii: video-uri de prezentare, interviuri, conferinte, fotografie corporate, fotografie de produs, etc.

Realizăm videoclipuri profesionale de prezentare pentru afaceri din domenii ca: ansambluri imobiliare, dezvoltatori imobiliari, firme de construcții, HoReCa ( hoteluri, restaurante, cafenele, baruri), producători locali, saloane de înfrumusețare, ateliere de croitorie, servicii de educație (școli private, creșe), turism, servicii de transport, ateliere auto etc.

Ce este un video de prezentare pentru companie?

Este un instrument puternic, promoțional, care vă ajută afacerea, compania, produsul sau serviciul să fie înțelese, utilizate, dar mai ales amintite.

Unde poate fi folosit videoclipul de prezentare al companiei?

Poate fi încărcat pe:

  • Site-ul companiei
  • Rețele sociale: Facebook, Instagram etc.
  • Site-uri video: Youtube, Vimeo
  • Ecrane TV în zona de recepție a clienților
  • Videoproiector în ședințe sau alte evenimente
  • Ecrane de promovare în standuri (la tărguri de profil)

Videoclipul de prezentare va crea un impact care activează și captează toate simțurile cu ajutorul efectelor video și audio și al stilului de editare video, într-un mod prin care alte mijloace de marketing nu le pot activa.

Ce ne recomandă în realizarea de videoclipuri de prezentare?

Experiența în filmarea, editarea și postprocesarea imaginilor, sunt elementele cheie pe care le-am acumulat în cei peste 15 ani în domeniul media, precum și cele câteva sute de proiecte realizate cu succes, prin care am progresat pentru a crește valoarea procesului de producție foto/video.

Pe lângă aceste resurse importante ne mândrim și cu serviciul de relații cu clienții. Suntem foarte ușor accesibili, îți stăm la dispoziție 24/7, răspundem la fiecare apel și email pentru a îți oferi informațiile de care ai nevoie pe parcursul proiectelor pe care le vei avea alături de noi.

Nu în ultimul rând, suntem transparenți pe parcursul colaborărilor, oferind soluții, consiliere, dar și discutând deschis despre provocările care pot apărea.

Pentru informații și ofertă de preț nu ezitați să ne contactați!

Video de prezentare salon de înfrumusețare organic
Video de prezentare colecție rochii de mireasă
Video de prezentare restaurant & playground