Despre noi

Îți mulțumim că te-ai oprit aici!

Probabil ai o ceașcă de cafea fierbinte în mână și ai misiunea de a găsi echipa foto/video perfectă pentru nevoile tale.

Noi credem că imaginile frumoase sunt cu adevărat importante. Ele spun povestea ta și vor rămâne amintiri pentru toată viața și pentru generațiile următoare.

Pasiunea noastră este de a surprinde aceste momente pentru a păstra vie amintirea în timp. Aceste momente minunate din viața noastră vor zbura și merită să fie capturate de profesioniști.

Noi facem acest lucru de peste 15 ani.

Oferim servicii foto/video pentru companii cât și pentru evenimente private.

Ce ne recomandă? Experiența în filmarea, editarea și postprocesarea, sunt elementele cheie pe care le-am acumulat în cei peste 15 ani în domeniul media, precum și cele câteva sute de proiecte realizate cu succes, prin care am progresat pentru a crește valoarea procesului de producție foto/video.

Pe lângă aceste resurse importante ne mândrim și cu serviciul de relații cu clienții. Suntem foarte ușor accesibili, îți stăm la dispoziție 24/7, răspundem la fiecare apel și email pentru a îți oferi informațiile de care ai nevoie pe parcursul proiectelor pe care le vei avea alături de noi.

Nu în ultimul rând, suntem transparenți pe parcursul colaborărilor, oferind soluții, consiliere, dar și discutând deschis despre provocările care pot apărea.

Suntem creativi, într-o continuă dezvoltare și explorare a noilor tehnici de filmare sau fotografiere, editare și postprocesare, dar mai ales suntem deschiși provocărilor, toate acestea pentru ca proiectul tău să fie exact ce ți-ai dorit, sau chiar mai mult.

Pentru o mai bună idee despre munca noastră, te rugăm să vizitezi portofoliul nostru. Dacă suntem ceea ce cauți, așteptăm cu nerăbdare să ne contactezi.

Nicoleta Arsenie-Chițu – fotograf/videograf